• A takarmány alapanyagok döntő többsége Magyarországon kerül beszerzésre

  • Grillezett nyúlcomb ‘Café de Paris’ szósszal

  • Szoros kapcsolatban állunk a természettel és ezért kötelezzük el magunkat a holisztikus szemléletmód mellett

  • Napraforgóföld a dabasi nyúlistállóink közelében

  • A 17 Gault Millau pontot és 1 Michelin csillagot elnyerő mesterszakács, Thuri Maag közreműködésével fejlesztünk olyan új termékeket, mint például a nyúl húsgombóc

Felelősségvállalásunk

 

Egy sokrétű, dinamikus és természetes környezetben működő vállalatként cselekedeteinket az a felelősségvállalás határozza meg, hogy gondoskodjunk erről a környezetről, valamint legjobb tudásunk és meggyőződésünk szerint gondozzuk és ápoljuk.

Ezért terjed ez a vállalati szintű felelősségvállalás az állattartáson, a dolgozóinkon, vevőinken, beszállítóinkon, valamint a környezeten keresztül egészen a takarmány alapanyagokig és azok feldolgozásáig. A megélt felelősségvállalás azt jelenti számunkra, hogy minden fontos üzleti partnerünkkel nyílt és kommunikatív kapcsolatot ápolunk.

Ezért fontos számunkra a párbeszéd minden szinten, úgy a cégen belül, mint a külvilág felé. Ezáltal érjük el az érintettek valamennyi csoportjánál a lehető legmagasabb fokú átláthatóságot: az összes folyamat és felelősségvállalás bármikor bárki számára látható. Az összes tanúsítási folyamat, valamint a minőségbiztosítást és annak fokozását szolgáló minden intézkedés kommunikálva van.