• A takarmány alapanyagok döntő többsége Magyarországon kerül beszerzésre

  • Grillezett nyúlcomb ‘Café de Paris’ szósszal

  • Szoros kapcsolatban állunk a természettel és ezért kötelezzük el magunkat a holisztikus szemléletmód mellett

  • Napraforgóföld a dabasi nyúlistállóink közelében

  • A 17 Gault Millau pontot és 1 Michelin csillagot elnyerő mesterszakács, Thuri Maag közreműködésével fejlesztünk olyan új termékeket, mint például a nyúl húsgombóc

Az állattartási rendszerünk

Integráció és befektetés

Az állattartás értékteremtési láncba történő integrációja biztosítja termékeink kifogástalan visszakövethetőségét. Telepeinken nagy értékű és hosszú távú befektetéseket eszközölünk, azért hogy lehetővé tegyük a nyulak számára legmegfelelőbb és legmodernebb tartási körülményeket.

 

Optimális tartási körülmények

A nyulaink optimális tartási körülmények között, a magas szintű higiéniai előírások betartása mellett, a lehető legjobb egészségben és annyira stressz-mentesen élnek, amennyire csak lehetséges. Telepeink az Alföldön találhatóak, ahol tiszta levegő és elegendő nyugalom van az állataink számára.

 

Dolgozóink képzése

A dolgozóink részére biztosított speciális képzési programok, valamint a rendszeres belső és külső, független ellenőrzések biztosítják a magas fokú professzionalizmust és átláthatóságot.

 

Az állattartási rendszer folyamatos fejlesztése

A nyulaink jóléte nagyon fontos számunkra. Ebből kifolyólag folyamatosan kísérletezünk, hogy mindinkább jobb környezetet/ életfeltételeket biztosítsunk a nyulak számára.

Az összes nyulunk számára lehetőséget biztosítunk a játékra egy általunk Trembo néven kifejlesztett környezetgazdagító elemmel. Ezen felül ugyancsak biztosítunk számukra széna brikettet is. A Trembo egy különleges rágófa, különleges, teljesen természetes anyagokból álló töltelékkel ellátva.