• A takarmány alapanyagok döntő többsége Magyarországon kerül beszerzésre

  • Grillezett nyúlcomb ‘Café de Paris’ szósszal

  • Szoros kapcsolatban állunk a természettel és ezért kötelezzük el magunkat a holisztikus szemléletmód mellett

  • Napraforgóföld a dabasi nyúlistállóink közelében

  • A 17 Gault Millau pontot és 1 Michelin csillagot elnyerő mesterszakács, Thuri Maag közreműködésével fejlesztünk olyan új termékeket, mint például a nyúl húsgombóc

Beszállítóink

 

Hosszú távú beszállítói kapcsolatok

Tudjuk, hogy a sikeres beszállítókkal mi is sikeressé válhatunk. Beszállítóinkkal hosszú távú és értékes kapcsolatokat építünk ki, ahol magától értetődő egymás kölcsönös támogatása. Örömmel ajánljuk beszállítóink jó teljesítményét, ami a kölcsönösen egymás részére nyújtott kiváló teljesítménynek és gyümölcsöző együttműködésnek köszönhető.

Átláthatóság

Nagyra értékeljük az átláthatóságot, és nyílt párbeszédet folytatunk a beszállítóinkkal való együttműködésben. Ezáltal érjük el a mindkét fél számára pozitív élményt és tudunk célorientáltan dolgozni.

Kölcsönösen előnyös helyzetek

A tárgyalások során korrekt magatartást tanúsítunk, és olyan helyzetek elérésén dolgozunk, melyek továbbviszik mindkét felet. Egy szűk piaci rést töltünk be, ezért a lehetséges üzleti partnerek száma korlátozott, és ennek megfelelően nagyon fontosak a személyes kapcsolatok. Az ágazat legjobb képviselőivel dolgozunk együtt. További információ az ’Üzleti partnerek és ’Linkek’ menüpont alatt található.