• A takarmány alapanyagok döntő többsége Magyarországon kerül beszerzésre

  • Grillezett nyúlcomb ‘Café de Paris’ szósszal

  • Szoros kapcsolatban állunk a természettel és ezért kötelezzük el magunkat a holisztikus szemléletmód mellett

  • Napraforgóföld a dabasi nyúlistállóink közelében

  • A 17 Gault Millau pontot és 1 Michelin csillagot elnyerő mesterszakács, Thuri Maag közreműködésével fejlesztünk olyan új termékeket, mint például a nyúl húsgombóc

 

Dolgozóink

 

Lojalitás

A dolgozók képezik a vállalat alapját és nagymértékben hozzájárulnak a sikerhez. A vállalathoz fűződő lojalitásuk abban is megmutatkozik, hogy minden dolgozó felelősséget vállal és felelősségre vonható a saját és a vállalat tevékenységéért.


 

Csapatszellem

Dolgozóinknak értékes fejlődési lehetőségeket kínálunk, melyeket a továbbképzéseken és a felelősségvállaláson keresztül hasznosíthatnak. Csapatban dolgozunk és figyelembe vesszük a vállalat bármely területéről érkező fejlesztésekre irányuló javaslatokat. Dolgozóinknak aktív szerepet kell vállalniuk és így megvalósíthatják saját céljaikat.

 

Csúcsteljesítmények

Csak elégedett dolgozók képesek a legjobb szolgáltatást nyújtani a vevőknek. Mi támogatjuk a dolgozóinkat ebben, és egyúttal meg is követeljük ezt tőlük azért, hogy vállalatként csúcsteljesítményt tudjunk nyújtani. Az értékes célok és a közös küldetés ösztönöznek és segítenek bennünket abban, hogy motiváltan tudjunk nekifogni a napi munkának. Az, hogy sok dolgozónk hosszú évek óta a csapatunk tagja, bizonyítja a sikeres együttműködést.