• A takarmány alapanyagok döntő többsége Magyarországon kerül beszerzésre

  • Grillezett nyúlcomb ‘Café de Paris’ szósszal

  • Szoros kapcsolatban állunk a természettel és ezért kötelezzük el magunkat a holisztikus szemléletmód mellett

  • Napraforgóföld a dabasi nyúlistállóink közelében

  • A 17 Gault Millau pontot és 1 Michelin csillagot elnyerő mesterszakács, Thuri Maag közreműködésével fejlesztünk olyan új termékeket, mint például a nyúl húsgombóc

Friss termékeink

blindline

Kaninchen-ganz 850

Egész nyúl

A terméket fejjel vagy fej nélkül, 10 darabra vágva vagy teljesen kicsontozva szállítjuk. Az egész nyúl kitűnően alkalmas pörköltnek vagy ragunak, finom étel készíthető például fehérboros szósszal.

blindline

Kaninchenschenkel-deluxe 850

Nyúlcomb

A ’deluxe’ combnál a sima combbal ellentétben eltávolítjuk a csípőcsontot, ami még élvezetesebbé teszi a fogyasztását.

A comb kitűnően alkalmas egytálételekhez, de sütőben vagy grillen elkészítve is finom és zamatos.

blindline

schenkel-hohl 850

Nyúlpogácsa

A nyúlcomb csont nélkül is kapható, mely különösen töltött húsételek elkészítésére alkalmas. Jól illik hozzá a fűszerezett sajtos töltelék vagy a pármai sonka, mozzarella és rukkola egyvelege, teljesen ízlés szerint.

blindline

SchenkelRagout-ohne-Knochen 850

Nyúlcomb ragu

A nyúlcomb ragut leválasztják a csontról és kézzel darabolják. Kissé átsütve és isteni szószban párolva a nyúlragu igazán mennyei élvezet.

blindline

Chuengelschenkel-Unterspaelten 1 850

Nyúlcomb fehérhús

A nyúlcomb fehérhús sültnek kiváló.

blindline

Geschnetzeltes 850

Nyúlcomb aprópecsenye

A kiváló minőségű combból jó aprópecsenye darabolható. Próbálja ki a tejfölös aprópecsenyét metélttel nyúlhúsból készítve.

blindline

Nuss-Spiesschen 850

Nyúlcomb diónyárs

A «diónyárs» a comb legnemesebb része, amit nyársnak dolgozunk fel.

Fenséges fogás grillen vagy serpenyőben sütve, például francia lecsóhoz (ratatouille) vagy salátához.

blindline

Nyúlcomb gömbölyű felsál

A nyúlcomb legnemesebb részét nyársnak dolgozzuk fel. Grillen vagy serpenyőben friss grillzöldségekkel elkészítve igazi élvezet.

blindline

ruecken-ganz 850

Nyúlhát egész

Az egész nyúlhátat csonttal vagy csont nélkül kínáljuk. A hát csonttal együtt mintegy 400 grammot nyom, csont nélkül a súlya körülbelül 280 gramm. Az ízlés szerint töltött nyúlhátat elkészíthetjük sültként, például csőben sült burgonyával.

blindline

Rueckenbraten-Rollbraten 850

Kötözött nyúlhát

A csont nélküli nyúlhátba egy hátfilét teszünk, az egészet dagadóba göngyöljük, majd átkötjük. A kötözött hát, valamint az egész hát kiválóan alkalmas sütőben történő elkészítésre. Göngyöljük szalonnába, majd lassú tűzön süssük. Köretként kiválóan alkalmas mellé például sütőben sült hasábburgonya rozmariggal és némi olivaolajjal. Egy jó szósszal körítve inkább metélttel vagy krumplipürével kínáljuk.

blindline

Kotlette-1 850

Nyúlborda

A csontos nyúlbordát úgy körülbelül 2 centiméter vastag szeletekre vágjuk, amiből négy kisebb szelet lesz. Megpirítjuk és a sütőben 100 fokon nem túl hosszú ideig sütjük, ennek eredményeként kapjuk meg a tökéletes nyúlbordát. Ízlés szerint választhatunk mellé köretet. Fogyasszuk salátával, ha egy kicsit könnyebb fogásra vágyunk.

blindline

Kaninchenrueckenfilet-ohne-Silberhaut 850

Nyúlhát filé

A nyúl legnemesebb része a filé, melyet a hátból szelünk ki és 60-70 grammot nyom. Más húsfajtáknál ez a rész a rostélyos. A filét nem túl hosszú ideig serpenyőben sütjük. Ne süssük át teljesen, mivel így hamar kiszárad. A filé akár nyersen, némi olivaolajjal és sóval, borssal, carpaccio-ként is fogyasztható.

blindline

Kaninchenrücken Innenfilet

Nyúlhát belső filé

A nyúlhát egy másik nemes része a belső filé. Megpirítjuk és salátával tálaljuk. A belső filét többnyire minifilé nyársnak dolgozzuk fel.

blindline

minifilet-spiesschen 850

Minifilé nyárs

A finom nyárs belső filébe tekerve grillezésre kiválóan alkalmas. Nagyon könnyű és zsírszegény falatkák, melyek jól illenek salátákhoz vagy zöldségekhez.

blindline

Chuengelruecken-Geschnetzeltes 850

Nyúlhát aprópecsenye

Nyúlhát filéből készült kiváló minőségű aprópecsenye.

Egy perc alatt elkészíthető aprópecsenye, csak pirítsuk meg, hagyjuk állni a szószban és már készen is van. Metélttel fogyasszuk.

blindline

vorderviertel 850

Nyúl negyed eleje

A nyúl mellső lábai alkotják a negyed elejét. Ez kiválóan alkalmas pörköltekhez, mivel magas a zsírtartalma és ez nagyon zamatossá teszi.

blindline

gigolettes 850

Nyúl zsigolett

A negyed elejét dagadóba csavarjuk, majd átkötjük. Jó ár – érték arányú termék, exkluzív csomagolásban, ideális pörköltekhez és egytálételekhez.

blindline

Chuengel-Schulter-Ragout-mit-Knochen 850

Nyúl kiscomb ragu

Kézzel darabolt, csontos kiscombból készített ragu. Kiválóan alkalmas pörköltekhez és egytálételekhez.

blindline

Leber 850

Nyúlmáj

A nyúlmáj egy igazi finomság az ínyenceknek. A legjobb egészen frissen fogyasztani.

blindline

nieren 850

Nyúlvese

A nyúlbelsőségek egy további specialitása a vese. Elég csak gyorsan megpirítani!

blindline

Truthahnbrust

Pulykamell

blindline

Entenbrust

Kacsamell

blindline

Pouletbrust

Csirkemell