• A takarmány alapanyagok döntő többsége Magyarországon kerül beszerzésre

  • Grillezett nyúlcomb ‘Café de Paris’ szósszal

  • Szoros kapcsolatban állunk a természettel és ezért kötelezzük el magunkat a holisztikus szemléletmód mellett

  • Napraforgóföld a dabasi nyúlistállóink közelében

  • A 17 Gault Millau pontot és 1 Michelin csillagot elnyerő mesterszakács, Thuri Maag közreműködésével fejlesztünk olyan új termékeket, mint például a nyúl húsgombóc

Melléktermékek

A nyúlhús termelése számos mellékterméket eredményez, melyek eltérő ráfordítással állíthatóak elő és a legkülönfélébb területeken használhatóak fel. Ehhez áll rendelkezésünkre a Firstbio Kft, mely például a melléktermékek gyógyászati felhasználását vizsgálja és forgalmazza ezeket a termékeket. Továbbá egy innovatív pilóta projekt keretében vizsgájuk a nyúltrágya hasznosításának lehetőségeit.

www.firstbio.ch