• A takarmány alapanyagok döntő többsége Magyarországon kerül beszerzésre

  • Grillezett nyúlcomb ‘Café de Paris’ szósszal

  • Szoros kapcsolatban állunk a természettel és ezért kötelezzük el magunkat a holisztikus szemléletmód mellett

  • Napraforgóföld a dabasi nyúlistállóink közelében

  • A 17 Gault Millau pontot és 1 Michelin csillagot elnyerő mesterszakács, Thuri Maag közreműködésével fejlesztünk olyan új termékeket, mint például a nyúl húsgombóc

Termelés 

„a termelőtől a tányérig“

Az Olivia Kft fő tevékenységi köre a nyúlhús feldolgozás. A cég a „termelőtől a tányérig” elv szerint dolgozik, mely figyelembe veszi az állattartástól a fogyasztó tányérjáig vezető utat. Az állatok csak akkor tudnak egészséges élelmiszert biztosítani, ha kifogástalan takarmányt kapnak. Az Olivia Kft. végzi a teljes termelési és feldolgozási folyamatot. Ez a rendszer garantálja minden tevékenységben a legmagasabb fokú precizitást. Rendszerünk minden tekintetben teljesíti az Európai Unió, valamint Magyarország jogi követelményeit (takarmánygyártás, tenyésztési rendszer, állatjólét, húsfeldolgozás stb.).

 

Áttekintés

A vállalat tevékenysége magában foglalja az alapanyagok beszerzését, a nyúltakarmány gyártását, a nyulak felnevelését és hízlalását, valamint a nyúlhús feldolgozását. Az értékteremtés egyes szakaszai közelebbi bemutatásra kerülnek az alábbi menüpontokban.