Állatállomány

Integráció és befektetés

Az állattartás értékteremtési láncba történő integrációja biztosítja termékeink kifogástalan visszakövethetőségét. Telepeinken nagy értékű és hosszú távú befektetéseket eszközölünk, azért hogy lehetővé tegyük a nyulak számára legmegfelelőbb és legmodernebb tartási körülményeket.

Bernhard Walker, állatorvos a svájci SQTS intézettől az állattartási körülményeket rendszeresen ellenőrző auditok egyikén Jó időtöltés a környezetgazdagító hatást célzó rágófa Dr. Atkári Tamás, az Agrobusiness ágazat vezetője Dr. Bernhard Walker állatorvossal (SQTS intézet, Svájc) Dr. Bernhard Walker állatorvos a svájci SQTS intézettől az egyik telepvezetővel az üzem ellenőrzésekor

Optimális tartási körülmények

A nyulaink optimális tartási körülmények között, a magas szintű higiéniai előírások betartása mellett, a lehető legjobb egészségben és annyira stressz-mentesen élnek, amennyire csak lehetséges. Telepeink az Alföldön találhatóak, ahol tiszta levegő és elegendő nyugalom van az állataink számára.

Dolgozóink képzése

A dolgozóink részére biztosított speciális képzési programok, valamint a rendszeres belső és külső, független ellenőrzések biztosítják a magas fokú professzionalizmust és átláthatóságot.

Az állattartási rendszer folyamatos fejlesztése

A nyulaink jóléte nagyon fontos számunkra. Ebből kifolyólag folyamatosan kísérletezünk, hogy mindinkább jobb környezetet/ életfeltételeket biztosítsunk a nyulak számára.

Az összes nyulunk számára lehetőséget biztosítunk a játékra egy általunk Trembo néven kifejlesztett környezetgazdagító elemmel. Ezen felül ugyancsak biztosítunk számukra széna brikettet is. A Trembo egy különleges rágófa, különleges, teljesen természetes anyagokból álló töltelékkel ellátva.