Rólunk

Frissesség és minőség

Célunk, hogy Önnek mindig a lehető legfrissebb és legjobb minőségű termékeket kínáljuk, mindezt garanciával. Ahhoz, hogy ezt a célt a jövőben is elérhessük, következetesen dolgozunk azon, hogy minőségbiztosításunkat még jobbá tegyük minden területen. Szintén fáradhatatlanul dolgozunk a modern állattartási rendszerünk optimalizálásán, valamint innovatív termékeken. Ezekkel az intézkedésekkel gondoskodunk arról, hogy Ön mindig a legjobb termékeket kapja.

Azért, hogy garantálni tudjuk a magas minőséget, az értékteremtési lánc mentén történő ellenőrzés a legfontosabb feladat, ami a takarmánygyártással kezdődik és az áruházak polcain fejeződik be. Ez az oka annak, hogy saját takarmánykeverővel, saját állattartási rendszerrel és saját húsfeldolgozással rendelkezünk.

Szociális felelősség

Azokban a régiókban, ahol tevékenykedünk, nagymértékben hozzájárulunk a társadalom életéhez. Dolgozóinknak részére felkínáljuk a lehetőséget arra, hogy továbbképezzék és ezáltal továbbfejlesszék magukat. Lajosmizse egyik legnagyobb munkaadójaként és termék beszerzőjeként cégünk nagy jelentőséggel bír a helyi és a regionális gazdaság számára.

Piac

Nyitottan és bátran lépünk új üzleti területekre, mivel tudjuk, hogy a piac dinamikus, és hogy a vevőink igényei változnak. A fő tevékenységi területünk változatlanul a nyúlhús marad. Ezen a területen piacvezetők vagyunk egész Európában, és ezt a fő kompetenciánkat nagyfokú innovációs erővel folyamatosan bővítjük.

Értékek

Természetesség – a nyulainkat kizárólag természetes alapanyagokból összeállított takarmánnyal és külterjes művelés alatt álló földekről származó szénával etetjük.

Frissesség – a higiéniával szemben támasztott magas követelmények és a tökéletesen koordinált szállítási útvonalak alapvető fontosságúak

Környezet – ökológiai szempontból a nyúltenyésztés a kilogrammonkénti húsra eső csekély széndioxid kibocsátás miatt jóval felette áll a nagyobb haszonállatok tenyésztésének

Professzionalizmus – az átfogó szakmai tudásnak (know-how) és a sokéves tapasztalatnak köszönhetően a takarmánygyártásunk és termékeink megfelelnek a saját és vevőink minőségi elvárásainak

Bátorság – Vállalatunknál nyitott kommunikációs kultúrában élünk és támogatjuk az ötletek megvalósítását

Egészség – Számunkra nagyon fontos vevőink egészsége, ezért termékeinket nemcsak a legjobb minőségben kínáljuk, hanem az általunk előállított nyúlhússal lehetővé tesszük az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozást.