TQM

Az igény, hogy vevőinknek a lehető legjobb minőséget szállítsuk, teljesen magától értetődő számunkra. Ezt a célt következetesen szem előtt tartjuk már a cég alapítása óta. Az állatok tartásának és takarmányozásának ellenőrzése volt az első lépés. Ma már egy összetett minőségbiztosítási rendszerrel dolgozunk, és kiváló munkatársakkal rendelkezünk, akik a napi üzletmenet során megteszik a szükséges intézkedéséket azért, hogy a termékek minősége minden egyes szállításnál garantálva legyen.

Az Olivia Kft. minőségirányítása átfogja a teljes vertikális, integrált értéktermelési láncolatot. Az ellenőrzés már az alapanyagoknál elkezdődik, melyek a cég saját gyártású takarmányaihoz szükségesek. Továbbá a tartási rendszerek a legszigorúbb minőségi rendelkezések hatálya alá tartoznak, melyeket a vágóhídon foganatosított minőségbiztosítási intézkedések tesznek teljessé.

Az értéktermelés valamennyi szakaszában követjük az 5S, egy a folyamatok fejlesztését célzó program, elvét.

5S módszer

A munkafolyamatokat ennek a módszernek a segítségével optimalizáljuk vagy helyettesítjük. Ebben az összefüggésben fontosak a ’rend és tisztaság’ tényezők. Ezeken keresztül mutatkozik meg, mi szükséges valójában, és azt hogyan lehet optimálisan végrehajtani. A folyamatban a ’rendrakás’ és szortírozás’ a következő lépések. A munkafolyamatok szabványosítása a fő előfeltétel ahhoz, hogy a folyamatok egyes lépései a napi gyakorlatba integrálhatóak legyenek és a minőség biztosítva legyen.

Termékeink állandó magas minősége cégünk és minden egyes dolgozónk számára is kötelezettség és örömmel vett kihívás. A minőséget a dolgozók állítják elő, melyet az állandó minőség értelmében minden nap bizonyítani kell. Az elégedett és jól képzett dolgozók tehát fontosak a cég sikeréhez. Mivel fenntartható módon működő cégként a dolgozóinkért is felelősek vagyunk, ezért a dolgozóinknak biztosított feltételeket rendszeresen felülvizsgáltatjuk a Sedex rendszeren keresztül. További információ a Sedex rendszerről a következő linken található: http://www.sedexglobal.com/about-sedex/what-we-do/.