Termékek

Alapvető üzleti tevékenységünk a nyúlhús termékek értékesítése és forgalmazása, melyet a csirke-, pulyka- és kacsahús termékek kisebb választéka egészít ki. Szállítunk hentesüzletek, svájci kiskereskedések, éttermi beszállítók, valamint étteremláncok részére. A modern és egészséges táplálkozást megkövetelő Svájc étlapján mindig fontos szerepet játszik a nyúlhús, mivel ez kielégíti a zsírszegény, sovány hús iránti igényt.

Vevőink számára döntő fontossággal bír elsősorban a minőség, annak állandó színvonala, valamint termékeink teljes körű visszakövethetősége. Egyre fontosabbá válik a fenntartható termelés is, mely tekintettel van állatra, emberre és környezetre egyaránt.

E tekintetben az Olivia Kft-t kifejezetten élen járó szolgáltató cégnek fogja találni. Például úttörő módon saját magunk fejlesztettünk ki állattartási rendszereket, melyek megfelelnek a svájci állatvédelmi irányelvek állatjólétre vonatkozó rendelkezéseinek.

A fenntartható üzleti tevékenység jegyében igyekszünk elkerülni a vágóhídi hulladék ártalmatlanítását, és ezért innovatív intézkedéseken keresztül céloztuk meg a szinte teljes körű hasznosítást. Így állítunk elő például darált vágott testeket az állateledel iparágnak, amely értékes tápanyagokat tartalmaz a kutyák számára. 

Az alábbiakban találja termékeinket. Mivel a piaci árak folyamatos ingadozásnak vannak kitéve, ezért az aktuális kondíciókat szívesen közöljük Önnel személyesen.